Két kaposvári fiatal az U17-es válogatottban

Javában készül a fiú U17-es röplabda válogatott az idei Európa-bajnoki selejtezőkre. A mieinknek nem lesz könnyű dolguk a következő hétvégén, hiszen Szerbiában és Oroszországban is csak az első hely jelent biztos Eb-részvételt. A keret tagja a Kaposvári Röplabda Akadémia két reménysége, Fenyvesi Barnabás és Nagy Dávid. 

 

A fiúk kezdték korábban az edzőtábort, ők Izsákon álltak munkába Kelemen István szövetségi edző vezetésével. A játékosok szerdán hazautaztak, többen közölük érdekeltek voltak a hétvégi kaposvári junior döntőben. A felkészülés húsvét hétfőn folytatódik újra Izsákon, majd onnan egyenesen a reptérre vezet az út szerdán, ahol moszkvai átszállással érkeznek az Eb-selejtező helyszínére, Anapába. Ott pénteken előbb a házigazdákkal, szombaton Szlovákiával, vasárnap pedig Hollandiával mérkőznek meg a mieink.

A fiú U17-es válogatott kerete: Baracsi Balázs (Kecskemét), Bogdán Bence (Kecskemét), Dulcz Bende Levente (DSE), Fenyvesi Barnabás (Kaposvár), Kasnyik Bence (Kecskemét), Kecskeméti Bálint Olivér (DSE), Kiss Bendegúz (Kecskemét), Lakatos Leonárd (Kecskemét), Nagy Dávid (Kaposvár), Quintz Tamás (DSE), Sümegi Kristóf András (DSE), Szabó Kornél (Kecskemét), Szentesi Bálint (Fésűs Akadémia), Tamási Dávid Marcell (DSE), Tóth Gábor (Fésűs Akadémia), Tóth Kristóf (Fésűs Akadémia). Szövetségi edző: Kelemen István.

A fiú U17-es válogatott selejtezői (Anapa, Oroszország):

04.25 15:00 Oroszország – Magyarország
04.26 15:00 Magyarország – Szlovákia
04.27 15:00 Magyarország – Hollandia

2019.04.22.