Kaposvári siker a II. RÖAK Kupán

Február 22­én a Kaposvári Röplabda Akadémia, mint házigazda rendezte meg a II. RÖAK Kupát, és a somogyiak gyermek csapata veretlenül szerezte meg az első helyet.

Meghívásos versenyként, 2 kecskeméti és 1 székesfehérvári csapat küzdött a hazaiak mellett a minél jobb helyezésért. A torna az országos döntőre való felkészülést szolgálta. A négy, közel azonos játékerőt képviselő csapat körmérkőzés formájában versengett egész nap. Először a Székesfehérvár csapatával játszottunk, és 2:0 arányban nyertünk. Ezután következett a kecskeméti Arany csapata, és 2:1 arányban győzöünk, az első szettet elvesztve, kicsit tudásunk alatt, de küzdeni tudásból jelesre vizsgázva. A torna utolsó mérkőzését a kecskeméti Vásárhelyi iskola csapata ellen játszottuk, ahol különböző felállások kipróbálásával 2:1 arányú győzelmet arattunk. Ezzel az első helyet és a vele járó kupát is megszereztük.

A csapat teljesítményében a legfőbb erény a küzdeni tudás és az akaraterő volt, mely ezt az eredményt hozta. Egyénileg minden játékos az adott időszakban, míg pályán volt megpróbált maximumot nyújtani, ez mindenképpen dicséretes. Hiányosságunk némely esetben a megfelelő sánc, illetve alkalmankénti pontatlan nyitásfogadás.

A csapat tagjai:

1 Agócs Barna
2 Csíkvár Máté
3 Csordás Barnabás
4 Göcz Bálint
5 Jámbor Dávid
6 Kiss Máté
7 Komáromi Richárd
8 Kontra Dominik
9 Kovács Dániel
10 Márton Mátyás
11 Pusztai Olivér
12 Szabó Barna
13 Szabó Bence
14 Vimola Márk
Jó játékáért Kiss Máté kapott különdíjat.

 

Sántosiné Oláh Edit
edző

2015.02.23.