Kaposvári házi döntő Nagybajomban

Február 5-én a Kaposvári Röplabda Akadémia Gárdonyi tagiskolai előkészítő csoportjából a 2007-es születésű gyermekekkel elutaztunk Nagybajomba, és az ott megrendezett Nagybajomi “Téli Kupa” utánpótlás röplabda tornán vettünk részt. A legfiatalabbaknak szóló Manó korosztályban neveztem a gyerekeket két csapatban. A tornán két nagybajomi, két gyenesdiási és két kaposvári csapat vett részt.

Egész nap kimagasló teljesítményt nyújtottak a kaposvári gyerekek, s mind a két csapat veretlenül nyerte meg a saját csoportját. A csoportmérkőzéseket keresztjáték követte a döntőbejutásért, melyen szintén sikerült mind a két RÖAK-os csapatnak diadalmaskodnia. Így a délután folyamán kaposvári házi döntő következett.
A döntőben végig fej fej mellett haladtak a csapatok. Mikor a játékra adott 10 perc játékidő letelt, az állás 10:10 volt. Így az utolsó labdamenet, aranypont döntött az aranyérem sorsáról. Ezt végül a RÖAK II néven nevezett csapatnak sikerült megnyernie. A csapat tagjai: Takács Noémi és Szalma Balázs. Az ezüstérem pedig Dobos Bertalan és Dóra Ábel nyakába kerülhetett az eredményhirdetésen. Felkészítőjük Szabó Dávid edző.

Végeredmény: 1. RÖAK II; 2. RÖAK I; 3. Nagybajom I.

2017.02.06.