Kaposvári bronzérmek Szombathelyről

A Kaposvári Röplabda Akadémia legfiatalabb csapatai is részt vettek a Szombathelyen rendezett Savaria Kupán, és a szupermini korú lányok két bronzéremmel térhettek haza. 

Két csoportra osztották a mezőnyt, volt egy erősebb és egy gyengébb. Az egyes csapatunk az erősebb mezőnyben versenyzett, a kettes csapatunk pedig a gyengébb mezőnyben. Az első meccset az 1. csapatunk a Sümeg együttesével játszotta, és 1:1 lett a végeredmény. A második csoport meccset a Gotthárd III.csapatával szemben nyertük meg 2:0 arányban. Majd a Leon I.-et is 2:0 arányban győztük le, így csoport másodikként jutottunk be a legjobb négybe. A keresztjátékban a Nagybajom I. csapatától kaptunk ki 2:0 arányban, szoros, izgalmas meccsen, így a harmadik helyért játszottunk Pankasszal, ahol 2:0 arányban győztünk, és szereztük meg a harmadik helyet.

Végeredmény:
1. Sümeg
2. Nagybajom
3. Kaposvár

Csapat tagjai: Horváth Gréta, Fodor Zoé, Imreh Dorka, Niklai Jázmin, Pilbauer Blanka
Különdíj: Horváth Gréta
A kettes számú csapatunknál is nyolc csapat versenyzett. Az első csoportmeccset a Tatabányával játszottuk, és 2:0 arányú vereséget szenvedtünk. Aztán a Szombathely ellen 2:0-ra nyertünk, majd a Gotthárd II ellen is 2:0-ra győztünk. A keresztjátékban a Nagybajom ellen sajnos 2-0-ra kikaptunk, így ebben a kategóriában is a 3. helyért küzdöttünk, amit a Szombathely II ellen megnyertünk 2:0-ra, így megszereztük a 3 helyet ebben a kategóriában is.

Végeredmény:
1. Nagybajom
2. Tatabánya
3. Kaposvár

Csapat tagok:
Őszi Nóra, Őszi Janka,Kozma Boglárka,Honfi Kata,Kelemen Leila
Különdíj: Őszi Nóra

Teljes mértékben elégedett vagyok az elért helyezéssel. Ügyesek, lelkesek voltak a lányok, szép eredményeket értek el.

Pintér Zsanett edző

2016.02.19.