A Kaposvári Röplabda Akadémia technikai vezetője, Inczeffy Zsombor a Kapos Televízió Korzó című műsorának vendége volt, és a RÖAK nyári táboráról kérdezték. A beszélgetést az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni a 17. perctől.
https://kapos.hu/vid…us_4.html

2021.06.14

A Kaposvár Arénában tartotta meg hagyományos évzáróját a Kaposvári Röplabda Akadémia. A sportág egyik kiemelkedő hazai utánpótlás műhelye az idén ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját, így nem csak az idei szezon legjobbjainak szólt a taps. Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan átadták a „Jó tanuló, jó röplabdás” díjakat: a gyermek korosztályban Lőrincz Gabriella és Laczó Bálint, a serdülők között Pavlovics Tímea és Zarka Márton, az ifjúsági kategóriában pedig Pavlovics Zsófia, Sipos Lili és Fenyő Balázs érdemelte ki az elismerést.

2021.06.14

39 páros közül az előkelő hatodik helyet szerezte meg a Lutter Liza, Wirth Annamária duó a Kispest Open elnevezésű kiemelt A kategóriás országos strandröplabda viadalon a fővárosban, a Pénzügyőr sportcentrumában. A Kaposvári Röplabda Akadémia kettőse a várakozáson felül teljesített, és értékes ranglista-pontokkal gazdagodott a következő hétvégén rajtoló magyar bajnokság előtt. 

2021.06.13

A Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely leány szakosztályának edzője, Nagy Fanni is helyet kapott az Európa-bajnokságra készülő U16-os leány válogatott szakmai stábjában!

2021.06.09

Bár volt rá esélye, végül nem nyert mérkőzést a Kaposvári Röplabda Akadémia leány U19-es együttese a Békéscsabán megrendezett hatos döntőben. A Vasas elleni keresztjáték igazán fájóan alakult, hiszen a négy közé jutásért kiírt találkozót 2-0-s vezetésről és öt meccslabdáról vesztették el a mieink. 

2021.06.06

Küzdeni tudásból jelesre vizsgázva, a bronzérmet szerezte meg a Kaposvári Röplabda Akadémia együttese a fiú U19-es országos bajnokság Szolnokon megrendezett hatos döntőjében. Kovács Balázs fiai a harmadik helért kiírt találkozót nem mindennapi izgalmak közepette nyertek a Kecskemét ellen 3:2 arányban. Az ifjúsági korosztály bajnoka a házigazda szolnoki együttes lett a Dunaújváros előtt.

2021.06.06

Az ötödik helyet szerezte meg a Csordás Bertalan, Szalaki Dominik páros a négycsillagos Kispest Open U16-os fiú strandröplabda versenysorozat első fordulójában. A Kaposvári Röplabda Akadémia fiataljai a fővárosi viadalon lelkes, jó játékkal érték el a remek eredményt. 

2021.06.02

Péntektől vasárnapig Szolnok lesz a helyszíne a fiú U19 országos bajnokság hatos döntőjének. A Kaposvári Röplabda Akadémia együttese a várakozásoknak megfelelően eljutott a fináléba, és szeretne a legfontosabb meccseken is jól teljesíteni.

2021.06.02

Péntektől vasárnapig Békéscsaba ad otthont a leány U19 országos bajnokság hatos döntőjének. Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia együttese bravúros szerepléssel verekedte el magát a fináléig, és a lányok – ha már eljutottak idáig – szeretnének szépen küzdeni és jól teljesíteni az erős mezőnyben.

2021.06.02

A negyedik helyet szerezte meg a Női U21 Országos Bajnokság idei hatos döntőjében az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia együttese, miután a bronzmérkőzésen 3:0 arányú vereséget szenvedett a Gödöllőtől. 

2021.05.30