HIVATALOS TÁJÉKOZTATÁS

A Kaposvári Röplabda Akadémia vezetése, a kialakult helyzetre való tekintettel, a kormányzati döntésekhez igazodva, úgy döntött, hogy 2020. március 16-ától, meghatározatlan ideig szünetelteti az edzéseket.

Mint az már ismert, hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket, és ezzel összhangban az iskolák tornatermeit sem használhatjuk az előttünk álló időszakban. A Magyar Röplabda Szövetség pénteken, közleményben rendelte el, hogy minden felnőtt és utánpótlás bajnoki vagy egyéb mérkőzés, torna további fordulói 2020. április 3-ig biztosan felfüggesztésre kerülnek, a további döntéseket pedig az aktuális helyzettől függően, a kormányzati intézkedések alapján hozzák meg. .
.
A Kaposvári Röplabda Akadémia számára a legfontosabb a játékosok, az edzők és minden családtagjuk egészsége. Egyesületünk betartja a kormányzat, valamint az MRSZ intézkedéseit, és erre kérjük edzőinket és játékosainkat is.

Ha változik a helyzet vagy olyan hírek érkeznek, amelyek érintik, befolyásolják a munkánkat és a bajnoki szereplésünket, természetesen tájékoztatást adunk róla.

Jó egészséget, kitartást kívánok mindenkinek!

Üdvözlettel

Orosz Ferenc
elnök

 

 

2020.03.17.