Hazai pályán küzdöttek a RÖAK serdülő leányai

Hazai pályán vívta meg az új évad második tornáját az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia serdülő leány együttese, és egy mérkőzést nyert, kettőt pedig elvesztett. Jezeri Tibor tanítványai így a csoport harmadik helyén végeztek

A Kaposváron megrendezett tornán a következők vettek részt:
Lapat Lili
Török Fanni
Wágner Viktória
Zsom Anna
Pavlovics Zsófia
Rucz Réka
Hock Flóra
Varga Edina
Szőllősi Kíra
Sipos Lili
Bitó Liliána
edző: Jezeri Tibor

Kaposváron, az Élelmiszeripariban rendeztük az OSB második fordulóját. Az első mérkőzést az eddig veretlen Balatonfüred ellen játszottunk. Az első szett végig szorosan alakult, de a végén két ponttal elvesztettük a játszmát. A második szettben kicsit hitehagyottan játszottunk, és simán az ellenfélé lett a győzelem. A következő játszmában a cseréknek köszönhetően jó játékkal szépítettünk, de ezzel el is lőttük a puskaporunkat, mert a következő szettet simán elvesztettük. Balatonfüred- RÖAK 3:1 (23; 12;- 19; 14).
A következő meccsünk a Közgáz ellen volt, de ők nem hoztak magukkal kollektív versenyzési engedélyt, így csak edzőmeccset játszottunk ellenük. RÖAK- Közgáz 3:0 (75:0).
A harmadik mérkőzésünket a Vasas ellen játszottuk. Szerettünk volna visszavágni a pesti vereségért, de sajnos az első szett simán elment. A következőt szoros csatában a végjátékban buktuk el, a harmadikban 24:19-ről vesztettünk, nem kis bírói „segédlettel”. Így a csoport 3. helyén végeztünk.
A két forduló alapján megállapíthatom, hogy játékban felvesszük a versenyt az ellenfelekkel, de ütőerőben, különösen a széleken vagyunk gyengébbek.

Jezeri Tibor edző

2016.11.06.