Háromszor nyertek egy nap alatt

Sűrű hétvégéje volt a kaposvári röplabda-utánpótlásnak: két csapat hazai környezetben, kettő pedig idegenben lépett pályára. 

A Kaposvári Röplabda Akadémia-Fino ifjúsági együttese az NB II-ben próbált szerencsét, és három találkozót vívott a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tornatermében. Biki Mária tanítványai a rutinos játékosok egész sorát felvonultató somogyjádiaktól 3-0-s vereséget szenvedett, majd nagy csatában 3-2-re megverte a Szombathelyi Sprint SC gárdáját. Másnap a Zalaegerszeg volt az ellenfél, és a somogyi fiatalok négy szettben kaptak ki, így végül egy győzelemmel és két vereséggel zárták a hazai rendezésű fordulót.
A leány Országos Serdülő Bajnokság alapszakaszának második fordulóját a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium tornatermében rendezték, és az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia együttese alaposan kitett magáért. Csitári Virág leányai papírforma-győzelmet arattak a pécsiek és az érdiek ellen 3:0 arányban, a fővárosi TFSE-KRA elleni nagy csoportrangadót pedig 3:2 arányban hozták. A kaposváriaka tripla győzelemnek köszönhetően a KRA társaságában továbbjutottak az elődöntőbe.
A mini korosztály sem tétlenkedett az elmúlt hétvégén: az akadémia két csapattal vett részt a székesfehérvári Masita Rollspit Leány és Fiú Kupán, és a mindkét társaság a hetedik helyet szerezte meg. Ágfalvi Krisztina fiai a nehéz csoportkör után lendültek játékba, Pintér Zsanett leányai pedig két vereség után háromszor nyertek egymás után.

2013.12.09.