Három vereség Szombathelyen

Három vereséggel zárta a Szombathelyen megrendezett OGYB-fordulót a Kaposvári Röplabda Akadémia leny B csapata. A tornán ráadásul megsérült a csapatkapitány, Ratasics réka, aki nem is tudta folytatni a játékot.

A második OGYB fordulót a Szombathely rendezte, a tornán részt vett még a Budai XI. SE és a Vasas. A Szombathely és a Vasas ellen egyaránt 3-0-ra kapott ki a kaposvári együttes. Sajnos az első mérkőzés végén Ratasics Réka, a csapatkapitányunk csúnya ujjsérülést szenvedett, és nagyon hiányzott a nyerhetőnek tűnő harmadik mérkőzésen. A Budai XI SE végül 3:1-re nyert ellenünk. Jezeri Tibor edző mindenkinek játéklehetőséget tudott biztosítani, de az egy héttel korábbi, ajkai teljesítményt nem tudták megismételni a lányok.

 

A csapat tagjai: Duduka Cintia, Kalóz Nikolett, Szamosi Dzsenifer, Ratasics Réka,  Bogdán Kinga, Garami Hanna, Zalavári Hanna, Nádasi Zsanett, Nagy Szabina, Csatos Eszter, Váldi Dominika, Vidák Mira, Fülöp Zsófia, Szerecz Dalma, Horváth Kitti,  Püspök Kata. Edző: Jezeri Tibor

2012.12.19.