Fiú U17: remek teljesítmény Szegeden

Mindkét mérkőzést magabiztosan nyerte a RÖAK Kaposvár fiú U17-es együttese a bajnokság újabb fordulójában.

Beszámoló

Buzek László U17 OSB I. oszt. Alapszakasz
2021.10.24 – vasárnap 10:00,

JÓZSEF ATTILA ÁLTALÁNOS ISKOLA SZEGED GYÍK UTCA 3

A harmadik fordulóban Szegeden léptünk pályára ellenfeleinkkel szemben. Az első mérkőzésen a szegedi csapat korosztályos csapatával vettük fel a küzdelmet, végeredményt tekintve sikeresen. A hosszú utazást követően kezdtük meg a bemelegítést és próbáltuk magunkat megfelelő állapotba hozni a találkozóra, kicsit álmosan kezdtünk az elgémberedett végtagjaink nehezen akartak üzemi hőfokra kapcsolni. A tényszerű igazsághoz hozzátartozik, hogy a szegedi csapat egy része betegséggel küzdve nem tudott játszani, de azt gondolom, ez nem von le semmit a gyerekek érdemeiből. Végig nagyon jól és hatásosan szerválva irányítottuk a játékot betartva minden megbeszélt taktikai elemet. Ennek eredménye képpen a pályára lépő összes játékos boldogan, felszabadultan és eredményesen játszott ezen a napon.

Második mérkőzésünket a Pénzügyőr ellen játszottunk némi pihenő és frissítést követően. Ezen a találkozón a játékosok nagyon harcosan és motiváltan játszottak, minden labdamentre figyelve. A találkozón két játékelemben tudtunk az ellenfelünknél jobbat nyújtani, ezek, pedig a nyitásaink és a támadásaink befejezései voltak. Mindkét játékelemben agresszívan és pontosan játszottak a játékosok, így végig nyomás alatt tartva a fővárosi ellenfelünket tudtuk kézben tartani a mérkőzést és győztesen elhagyni a parkettet.

A hétvégi fordulón külön senkit sem szeretnék kiemelni, minden játékosra büszke vagyok, dicséretet érdemelnek, köszönöm a játékukat, hiszen a hosszú utazást és korai indulást követően szép teljesítményt nyújtottak.
Köszönöm hálásan Patkás apukának, aki ismét segítette csapatunkat a biztonságos közlekedésben!

Számok tükrében az eredmények:
RÖAK KAPOSVÁR – SZEGEDI RSE 3:0 (25:13, 25:4, 25:10)
RÖAK KAPOSVÁR – PÉNZÜGYŐR SE 3:0 (25:14, 25:13, 25:15)
Az második fordulóban szereplő játékosok névsora:
Zarka Márton (csapatkapitány), Fógel Dávid József, Laczó Bálint, Fazekas Bence, Kiss Bálint, Tóth Gábor, Fazekas Bálint, Kiss Péter, Visnyei Szabolcs, Csordás Bertalan (liberó), Szalaki Dominik Attila (liberó)

Zarka Péter

2021.10.26.