Fiú U17: Nem hibázott Pécsen a RÖAK-Fino

Magabiztosan nyerte meg alapszakasz-csoportját a RÖAK-Fino együttese az Országos Serdülő Bajnokságban. Sántosiné Oláh Edit tanítványai mindhárom meccsüket megnyerték Pécsen.

BESZÁMOLÓ

 

Buzek László U17 férfi Országos Serdülő Bajnokság
2019. október 19. szombat Pécs

10:00 RÖAK Kaposvár-FINO – PTE-PEAC 3 – 0

13:00 RÖAK Kaposvár-FINO – KISTEXT 3 – 0

16:00 Jedlik Széchenyi – RÖAK Kaposvár-FINO 1 – 2

 

A bajnokság 2. fordulójára Pécsen került sor. Fenyvesi Barnabás nélkül keltünk útra, hisz az 1. forduló bizonyította, hogy nélküle is könnyed győzelmekre számíthatunk. Összeszedetten, pontosan játszott a csapat, különösebb erőfeszítés nélkül, de nagy kedvvel. Az utolsó mérkőzésen sajnos 1 szettet elvesztettünk, ami talán a többszörös cseréknek is betudható, de így mindenki több játéklehetőséget kapott, az 1. hely nem forgott veszélyben.
A 6 csoport 1. helyezett csapata 2×3-as csoportba kerül a középdöntőben, ahonnan egyenesen az elődöntőbe kerülünk. Addig azonban még erős ellenfelekkel játszhatunk, ami a fejlődésünket szolgálja. Minden poszton 2-3 megfelelő játékossal rendelkezünk, ami biztató a jövő szempontjából. Nem szeretnék senkit kiemelni, az egész csapat megpróbálta magából a legjobbat kihozni, aki lehetőséget kapott, élt is vele.

A csapat tagjai:
Andalics Balázs
Bellai Zoltán
Borbényi Dániel
Cséplő Dominik
Csíktusnádi Kiss Imre
Eördögh Bálint
Fazekas Bálint
Fazekas Bence
Garami Péter
Körmendi Olivér
Nagy Dávid
Zarka Márton

 

 

Sántosiné Oláh Edit edző

2019.10.24.