Fiú U17: két meccs, két győzelem a Kodályban

Felszabadult és eredményes játékkal örvendeztette meg a kilátogató nézőket a RÖAK Kaposvár fiú U17-es együttese az alapszakasz újabb fordulójában, hazai pályán, a Kodály iskolában. A fiúk mindkét mérkőzésüket megnyerték.

Beszámoló

Buzek László U17 OSB I. oszt. Alapszakasz
2021.10.10 – vasárnap 11:00,

KAPOSVÁRI KODÁLY ZOLTÁN KÖZPONTI ÁLTALÁNOS ISKOLA TORNACSARNOKA, KAPOSVÁR

Az U17-es bajnokság második fordulójában hazai környezetben mutatkozott be a csapat a székesfehérvári és budapesti ellenfelekkel szemben. Sajnos most sem sikerült teljes kerettel kiállnunk ellenfeleinkkel szemben, mert betegségek nehezítették felkészülésünk és akadályozták játékosok szerepeltetéseit. Azt gondolom így is elégedett lehetek a játékosok teljesítményéével, hiszen a vasárnapi napon mindenki a legjobb formáját mutatta és próbálta a legtöbbet kihozni magából.

Első mérkőzésünkön a Székesfehérvár ellen léptünk pályára, ahol három korosztályos válogatott játékos is szerepelt fehérvári színekben a pályán. Az összecsapást végig mi irányítottuk egyszer sem adva ki kezünkből az irányítást, magabiztosan néhol tetszetős játékot is felmutatva. Azt gondolom sikerünk egyik záloga a támadó nyitásoknak volt köszönhető, amivel nem tudtak időnként mit kezdeni az ellenfél nyitásfogadó játékosaik. A mérkőzést 3:0 arányban sikerült megnyernünk, boldog felszabadult játékkal.

A második mérkőzésen a budapesti MALÉV csapata ellen játszottunk, ahol lehetőséget kapott mindenki, A játéklehetőséggel a pályára lépő valamennyi játékos tudott élni, nagyon felszabadultan és eredményesen játszottak és hálálták meg a bizalmat. Szükségük volt is a játékra, hiszen a pandémia miatt igen kevés mérkőzés helyzetet éltek át, oldottak meg. A találkozót a szerényebb játéktudással bíró ellenfelünk ellen 3:0 arányban nyertük meg.

A hétvégi fordulón külön senkit sem szeretnék kiemelni, minden játékosra büszke vagyok, dicséretet érdemelnek, nagyon fegyelmezetten, határozottan léptek pályára és játszottak, remélem, hogy a következő fordulóig még tudunk fejlődni, előre lépni és sikeresek leszünk.

Köszönöm minden játékosnak, akik pályára léptek, külön öröm, hogy végre szülők is láthatták gyermeküket játszani hazai környezetben.
Számok tükrében az eredmények:
RÖAK KAPOSVÁR – MÁV ELŐRE AKADÉMIA 3:0 (25:14, 25:20, 25:17)
RÖAK KAPOSVÁR – MALÉV 3:0 (25:15, 25:5, 25:13)
Az második fordulóban szereplő játékosok névsora:
Fogel Dávid, Laczó Bálint, Fazekas Bence, Székely Márton, Kiss Bálint, Tóth Gábor, Patkás MártonSimon, Fajtai Kristóf, Tóth Adrián, Csordás Bertalan, Szalaki Dominik, Zarka Márton, Nagy Sebestyén, Stangl Dániel

Zarka Péter

2021.10.16.