Fiú U17: Egy győzelem, egy vereség Dunaújvárosban

Egy győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el a Kaposvári Röplabda Akadémia fiú U17-es együttese a középszakasz első tornáján, Dunaújvárosban. 

BESZÁMOLÓ

Buzek László U17 férfi Országos Serdülő Bajnokság, Közép szakasz – kiemelt csoport B-1

Az alapszakasz után, amit megnyertünk, a 6 csapatot 2×3-as csoportba osztották. A Dunaújváros és Kecskemét csapatával sorsoltak össze bennünket, ami a verseny előtt 3 nappal módosult, Kecskemét helyett Sümeg került a csoportunkba. Az 1. mérkőzést a Dunaújváros ellen játszottuk, nagyon szép játékkal küzdeni tudásból jelesre vizsgázva az 1. és 2. szettet megnyertük. A 3. szettben kiengedve és az ellenfelet elengedve, próbáltuk utolérni őket, sajnos a szettet elvesztettük. A 4. szettben próbáltuk újra megtalálni magunkat, rossz megoldások, előkészítések, nyitások, döntések eredményeként 25:23-ra elvesztettük a szettet, a mérkőzést pedig 3:2-re.
A majd 2 órás mérkőzést követően a második mérkőzést 25 perc regenerálódás után magabiztosan kezdtük, a 2. szettben egy kicsi megingás után az ellenfél kiegyenlített, de a mérkőzést 3:1-re nyertük. Egy pillanatig nem forgott veszélyben a győzelem.
Mind a két mérkőzésen voltak nagyon szép és eredményes pillanatok, nyitásszériák, eredményes támadások, sáncok. Amit még tanulni kell, ha a pályán vagyunk, senki nem fogja helyettünk megnyerni a meccset, azért mindig küzdeni kell. A jövőre nézve mindenesetre bíztató a játékkép. A következő forduló január 18-án, szombaton Sümegen várható.

A csapat tagjai:
Bellai Zoltán
Borbényi Dániel
Csíktusnádi Kiss Imre
Cséplő Dominik
Eördögh Bálint
Fenyvesi Barnabás
Garami Péter
Körmendi Olivér
Nagy Dávid
Zarka Márton

Sántosiné Oláh Edit
edző

2019.11.17.