Fiú U15: egy győzelem, egy vereség Fehérváron

A házigazda Székesfehérvártól négy szettben kikapott, a Kecskemét B csapatát viszont biztosan verte a RÖAK Kaposvár Kék együttese az U15 Országos Gyermek Bajnokság alapszakaszának első tornáján.

BESZÁMOLÓ

A 2019/2020. évi Tatár Mihály U15 Országos Gyermek Bajnokság alapszakasz A-4 csoport 1. torna

 

Időpont: 2019. október 12. szombat

Helyszín: Székesfehérvár Felsővárosi Általános Iskola

11.00: RÖAK Kaposvár KÉK – Székesfehérvár 1:3
12.30: Kecskemét „B” – RÖAK Kaposvár KÉK 0:3

 

A 16 csapatot 4×4 csoportba osztották, az alapszakasz után a csoportok 1. helyezettjei egy kiemelt csoportba kerülnek a középszakaszban, a többi csapatot újabb csoportokba sorsolják, ahonnan az út ugyanoda vezethet, az elődöntőig. A mi csoportunkból a kezdés előtt visszalépett a MAFC csapata, így csak 2 mérkőzést játszottunk, mindenki játéklehetőséghez jutott, több poszton is kipróbáltam a gyerekeket.

Sok mindent még nem lehet értékelni, hisz nagyon az elején járunk! Az év elején a fél csapat kicserélődött, technikai hiányosságaink vannak még illetve a mini pályához képest a rendszer is teljesen ismeretlen terület, ehhez sok idő kell, hogy berögzüljön. Ütőerőben és nyitásban már egész jók vagyunk, a nyitásfogadás és mezőny bizony nagyon gyenge, ez az első mérkőzésen sajnos mérvadó volt. A Székesfehérvár ellen a 3. szettben, 1:1-es szett állásnál 3 pontos előnyből, a nyitásfogadás miatt 27:25-re kaptunk ki. A Kecskemét „B”csapatát nagyon simán, a cserejátékosok pályára lépésével vertük.  A következő forduló október 26-án, szombaton, Kecskeméten lesz, majd november 10-én itthon fejezzük be az alapkört.

 

A csapat tagjai:
Bogáthy Bertalan
Csíktusnádi Kiss Imre
Csordás Bertalan
Fazekas Bálint
Fazekas Bence
Fenesi Gergő
Patkás Márton
Simon Bence
Stangl Dániel
Stier Dominik
Szalaki Dominik L
Zarka Márton cs.k.

 

Sántosiné Oláh Edit
edző

2019.10.13.