Fiú OSB: jól sikerült a hazai torna!

Teljes sikerrel zárta a Kaposvári Röplabda Akadémia együttese a fiú Országos Serdülő Bajnokság második tornáját. Sántosiné Oláh Edit tanítványai mindhárom mérkőzésüket három szettben nyerték, így bizakodó hangulatban várhatják a folytatást. 

BESZÁMOLÓ

A 2018/2019. évi Buzek László U17 Országos Serdülő Bajnokság alapszakasz A-2 csoport 2. torna

Időpont: 2018. október 14. vasárnap 
Helyszín: Kaposvári Egyetem tornacsarnoka 
A mérkőzések:
10.00: Kaposvári Röplabda Akadémia – PTE-PEAC 3:0 (11,10,13)
14.30: Kaposvári Röplabda Akadémia – Dág KSE 3:0(20,26,19)
17.30: Kaposvári Röplabda Akadémia –TFSE-UMSZKI 3:0 (7,18,11)

A 2. fordulót az 1. helyen kezdtük, szerettük volna ezt megerősíteni, hisz így a másik három csoportgyőztessel kerülünk egy újabb csoportba, melyből már az elődöntőbe is jutunk! Sajnos az Pécs és a TFSE csapata nagyon gyenge színvonalat képviselt, így igazából nehéz volt a fiúkat lelkes játékra buzdítani. A Dág elleni mérkőzésre viszont nagyon készültünk, hisz az előző fordulóban 3:2 – re nyertünk. Az 1. szett magabiztos játékot hozott, de a második a rengeteg nyitásrontásnak köszönhetően az ellenfél 22:16-os állását mutatta. Kicsit a fejekben rendet téve, a megbeszélteket betartva, egyenlítettünk, majd szoros labdamenetekkel, 28:26-ra hoztuk a szettet. A mérkőzést végül 3:0 arányban megnyertük. Igazából a csapatot értékelve, még mindig nem tudni, téthelyzetben ki mire képes, mert ilyen helyzet nem volt. Fenyvesi Barnabás és Nagy Dávid mellé Fenyő Balázs is felzárkózott az erőteljes támadók közé, mind ütésben mind nyitásban (már amikor nem rontottunk!) A center poszton játszók: Szabó Ármin, Körmendi Olivér, Andalics Gergő, Garami Péter még a sérüléséből felgyógyult feladóval, Zarka Mártonnal nem igazán szoktak össze, illetve kevesebbszer kerültek játékhelyzetbe. Ennek ellenére próbáltak eredményes játékot produkálni. A libero Eördögh Bálint egy kis megingástól eltekintve, hozta a tőle várhatót. A csapat többi tagja-Borbényi Dániel, Kristóf Dominik-, amikor lehetőséghez jutott, megpróbálta magából a legtöbbet kihozni.
Kíváncsian várjuk, a következő forduló beosztását, hisz ott mindenkinek maximálisan kell játszania, illetve felmérhetjük, hogy az utunk jó felé visz-e?!

A csapat tagjai:
1. Fenyvesi Barnabás (cs.k.)
2. Kristóf Dominik  
3. Eördögh Bálint (L)
4. Szabó Ármin
6. Borbényi Dániel  
7. Nagy Dávid  
8. Fenyő Balázs  
9. Andalics Gergő  
10. Körmendi Olivér  
11. Zarka Márton

Sántosiné Oláh Edit
edző

2018.10.15.