Fiú OSB: hibátlan hazai teljesítmény

Mindhárom mérkőzését megnyerte a RÖAK fiú serdülő csapata az elődöntő első, hazai rendezésű tornáján, a Kodály iskolában. 

BESZÁMOLÓ

Buzek László U17 férfi Országos Serdülő Bajnokság

Elődöntő C-3 Kaposvár 2020. március 8.
A középszakaszban a 2. helyen végeztünk, az elődöntőben a KESI, DUNAKANYAR és a SZRSE csapataival kerültünk össze. Az 1. tornán, ami hazai pályán került megrendezésre, rögtön a legnagyobb ellenféllel, a Kecskeméttel kezdtünk. Talán nagy mellénnyel, vagy a biztos győzelem tudatával mentünk pályára, de gyorsan 0:2-es hátrányba kerültünk, 23-ra és 15-re kikaptunk. A 3. szettben, minden mindegy alapon, egy más csapat állt a pályán, a 3.4. szettet behúztuk 17-re, 19-re. Jött a mindent eldöntő 5. szett, fej-fej mellett haladva, 12-re nyertük, így a mérkőzést is. Hatalmas lélektani előny volt ez a győzelem a jövőre nézve, hiszen a csoportot vezetjük, ugyanis a másik két meccsünket erőfeszítés nélkül, könnyedén nyertük 3:0-ra.
Az már a sors fintora, hogy mikor ezt az értékelést írom, okafogyottá vált a célkitűzésünk, eljutni a döntőig, esetlegesen ott a legjobb helyért küzdeni, hisz a bajnokság felfüggesztésre került a koronavírus miatt. Nem tudni mit hoz a jövő, de a csapat a teljesítményéért dicséretet érdemel, vert helyzetből fordította győzelemmé a mérkőzést. A csapat minden tagja több – kevesebb sikerrel megpróbálta magából a maximumot kihozni, mikor pályára került.

A csapat tagjai:
Andalics Gergő
Bellai Zoltán
Cséplő Dominik
Eördögh Bálint
Fazekas Bence
Fenyvesi Barnabás
Garami Péter
Károly Gergő
Nagy Dávid
Simon Bence
Szalaki Dominik
Zarka Márton

 

Sántosiné Oláh Edit
edző

2020.03.17.