Fiú OMB: tornagyőzelem Sümegen!

Újabb OMB-fordulót nyert a RÖAK Sárga együttese. Varga Péter fiai a sorozat hatodik fordulójában, Sümegen utasították maguk mögé az egész mezőnyt.

BESZÁMOLÓ

2018/2019. évi U13-as OMB 6. fordulója
Sümeg
2019.04.13.

A Kaposvári Röplabda Akadémia – Toponári Tagiskola U13-as csapata (RÖAK SÁRGA) az Országos Mini Bajnokság 6. fordulóján vett részt Sümegen, és a fiúk 8 csapat közül ismét a legjobbnak bizonyultak. A Pénzügyőr, a Lőrinc 2000, illetve a Székesfehérvár csapatát is szettveszteség nélkül, 3:0 arányban sikerült legyőzni. A döntőbe jutásért ismét a RÖAK KÉK csapatát kellett legyőzni, ami sikerült is 2:0 ra. A döntőt Dág csapatával játszották a „medvés” ifjaink. Nem kis küzdelemmel kényszerítették le az ellenfelet a dobogó második fokára, miután 2:1 arányú győzelmet arattak.
Különdíjat kapott: Kiss Bálint
A csapat tagjai:
Nagy Sebestyén
Laczó Bálint
Kiss Péter
Kiss Bálint
Sárközi Rudolf
Párkányi János
Korosecz Csongor
Csonka Patrik
Betegség miatt hiányzott: Turger Ármin, Tóth Adrián
Edző: Varga Péter 

Ebben az évben 6 tornából egyet a harmadik, egyet a második, négyet pedig az első helyen zártak a fiúk, akik óriási reményekkel és a rendkívül előkelő országos összesített ranglista 2. helyén vágnak neki az Országos Mini Bajnokság döntőjének, amelyet 2019. május 4-5-én rendeznek Szegeden.
Párhuzamosan zajlanak az Országos Diákolimpia elődöntői, ahol eddig egy városi és egy megyei I. helyet sikerült bezsebelni.

Varga Péter edző

2019.05.01.