Fiú OMB: hetedik hely Dunaújvárosból

Nyolc csapat közül a hetedik helyet szerezte meg a RÖAK Kék együttese az OMB februári, dunaújvárosi tornáján.

BESZÁMOLÓ

OMB Dunaújváros 2018.02.17.

Résztvevő Csapatok:

Delta RSE
KESI vásárhelyi
Dabronc-Marcalvölgye
KESI Arany
DÁG
DSE
RÖAK Sárga
RÖAK KÉK

Eredmények:

Dabronc-RÖAK Kék 2:1 ( 25:17, 25:17, 25:27)
DELTA-RÖAK Kék 2:1 (25:8, 20:25, 25:23)
KESI Vássárhelyi-RÖAK Kék 2:1 (25:18, 25:18, 16:25)
KESI Arany- RÖAK Kék 0:3 (lejátszva 3:0)

Nem a legjobb előjelekkel indultunk az OMB következő fordulójára Dunaújvárosba. Csapatkapitányunk Fazekas Bence betegség miatt nem utazott, Szalaki Dominik Attila a csütörtöki edzésen csuklósérülést szenvedett (kétséges volt, hogy tudja e a játékot vállalni), további 3 játékosunk pedig 1 hét kihagyás után – betegségből épphogy felépülve tudott eljönni.

Csapatunk mai teljesítményén ezek a körülmények nagyon meglátszódtak, és az egész napunkra rányomta a bélyegét. Szétesett a csapatjáték, rendkívül rosszul fogadtunk nyitást, mezőnymunkánk szinte a nullával volt egyenlő, megoldásokban a figyelmetlenség volt ránk jellemző. A nyert szetteinkben is sokat hibáztunk és inkább a szerencse volt az, ami mellénk állt.
A Csapatból a teljesítményéért Tóth Ágoston kapott különdíjat. Edzői dícséretben -és egyben köszönettel tartozva – Szalaki Dominik Attilának, aki kézsérülése ellenére vállalta az egész napi játékot, valamint második sorunkból Bogáthy Bertalan játéka volt dícsérhető.

Az OMB Dunaújvárosi fordulóján 8 csapatból a 7. helyen végeztünk.

A csapat tagjai:

Fazekas Bálint, Tóth Ágoston, Csíktusnádi Kiss Imre, Szalaki Dominik Attila, Fenesi Gergő, Stangl Dániel, Bogáthy Bertalan, Patkás Márton, Lebó Péter Dániel, Simon Bence, Csordás Bertalan

Ágfalvi Krisztina
Edző

2018.02.28.