Fiú OMB: hatodik hely Érdről

A szolnoki negyedik hely után Érden a hatodik helyen zárt a Kaposvári Röplabda Akadémia fiú mini korú együttese. A fiatalok négy mérkőzést játszottak a nap folyamán, és egy alkalommal hagyták el győztesen a pályát.

BESZÁMOLÓ
OMB forduló, Érd, 2017.04.02.

Résztvevő csapatok: Dág, Dunaferr, Pénzügyőr, Sümeg, Szolnok, Kaposvár, Delta-Érd, Kodolányi

Eredmények:
Kaposvár-Kodolányi 1:2
Kaposvár-Pénzügyőr 2:1
Kaposvár-Dág 0:3
Kaposvár-Delta 0:2

A csapat tagjai: Eördögh Bálint, Zarka Márton, Laczó Bálint, Orsolits Ádám, Papp Máté, Fazekas Bálint, Fazekas Bence, Kiss Péter, Kiss Bálint, Fogel Dávid József, Turger ármin, Szalaki Dominik Attila, Csíktusnádi Kiss Imre. Edző: Varga Péter – Ágfalvi Krisztina

Kezdésként a Kodolányi ellen az első szettet magabiztosan nyertük, de a jól játszó Fehérvár a második szettben jó nyitásokkal kiegyenlített. A döntő szettet nyert helyzetből, nagyon szoros játékban veszítettük el. Második mérkőzésünkön a Pénzügyőr csapatát, remek játékkal, okos megoldásokkal, nagyon jó nyitásokkal sikerült megnyernünk A döntő szett 28:26 volt nekünk! Az első két meccsen nyújtott teljesítmény után, nagyon fáradtan játszottunk a Dág és a Delta ellen, sok volt a hiba, a nyitásrontás, így a 8 csapatot felvonultató tornán a 6. helyen végzett csapatunk.

Végeredmény:
1. Dág
2. Sümeg
3. Szolnok
4. Kodolányi-Fehérvár
5. Delta-Érd
6. Kaposvári Röplabda Akadémia
7. Pénzügyőr
8. Dunaferr

Ágfalvi Krisztina
edző

2017.04.06.