Fiú OGYB: megmérettettünk, és könnyűnek találtattunk…

Hazai környezetben, mindhárom mérkőzését elvesztette a RÖAK Kék együttese a fiú OGYB középdöntőjének második játéknapján. A csapat így nem jutott be a legjobb 12-be.

A Tatár Mihály U15 Országos Gyermek Bajnokság középdöntőjének 2. játéknapján a Kaposvár fogadta az ellenfeleket hazai pályán. Sajnos 3 vereséggel zártuk az 1. tornát, és mivel az 1-3. helyezett jut az elődöntőbe, így nagyon nagy bravúrra lett volna szükségünk. A Székesfehérvárt mindenképpen és még egy csapatot meg kellett volna vernünk! Három játékos betegség miatt nem tudott részt venni, a meghatározó játékosok pedig lelketlenül, félvállról véve játszottak. Sok technikai hiba, figyelmetlenség, indiszponált játék, a teljesítmény és önértékelés nem megfelelő aránya, mind igaz volt ránk ezen a napon! Győzelem nélkül, zártunk, a folytatásban a 13. helyért játszhatunk csak. Ezzel a lehetőséggel a jövő évi csapat élhet majd, talán több rutinra tesznek szert!
Ui: Nem értem a MRSZ-t sem, a többi csoport jóval gyengébb, sajnos a mienk 4 közel azonos képességű csapatból állt, ahol mi elvéreztünk!
Gratulálunk a RÖAK Sárga csapatának az elődöntőbe jutáshoz, szurkolunk nekik!

A torna eredményei:
Felsővárosi Fésüs RAF – RÖAK Kék 2:1 (22, 13, -24)
RÖAK Kék – Kunhegyes 0:3 (-17, -13, -9)
Pénzügyőr – RÖAK Kék 2:1 (21, -18, 23)

A csapat tagjai:
Andalics Balázs
Bellai Zoltán
Cséplő Dominik
Csíktusnádi Kiss Imre
Eördögh Bálint
Fenesi gergő
Garami Péter
Laczó András
Tóth Ágoston
Stier Dominik
Szalaki Dominik
Zarka Márton

 

2019. február 10.

 

Sántosiné Oláh Edit
edző

2019.02.11.