Fiú OGYB: második helyen, a középszakasz végén

Két győzelemmel és egy vereséggel zárta a Kaposvári Röplabda Akadémia korosztályos együttese a fiú Országos Gyermek Bajnokság második középdöntős fordulóját. 

BESZÁMOLÓ
Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokság

A középszakasz 2. játéknapját a 3. helyről kezdtük, mivel az 1. napon vereséget szenvedtünk a Kecskeméttől és a Székesfehérvár csapatától is. Mindenképpen szerettünk volna visszavágni és előrébb végezni, ami sikerült is. Az első mérkőzésen, a Kecskemét ellen kicsit hullámzóan és lelketlenül játszottunk, felvillanások már itt is látszottak, de a mérkőzést 2:1-re elvesztettük. Egy meccsnyi pihenő után egymást követően a Pénzügyőr és a Székesfehérvár csapata következett, az előbbit 3:0-ra, míg az utolsót 2:1-re nyertük. Számításaim szerint így a középszakaszt 2. helyen zártuk, ami megfelelt a célkitűzésnek. Még mindig a motiváltság az, ami hullámzó. Ezen kell a jövőben változtatni még! Amiért hatalmas dicséret illeti a csapatot, 2 játékos betegség illetve sérülés miatt kiesett, így az eddig csereként néha beálló játékosok mélyvízbe dobásával tudtuk ezt a jó játékot produkálni.

Fenyvesi Barnabás és Nagy Dávid erőteljes ütésekkel, ejtésekkel termelték a pontokat. Sümegi Kristóf és Eördögh Bálint okos támadásokkal mutatták meg tudásukat. Zarka Marci kora ellenére rutinos feladóként szolgálta ki bármilyen helyzetből a csapatot. Az egész csapatra jellemző, hogy határozott, kemény, illetve ravasz nyitásokkal leptük meg az ellenfelet. Körmendi Olivér kezdő emberként bátran játszott, sáncolt, nyitott szinte hiba nélkül. Bellai Zoltán szintén most kapott hosszabb lehetőséget, amivel nagyon szépen élt. Cséplő Dominik szintén bátran játszott, nyitott, mezőnyözött, támadott, ha arra volt szükség. Szemesi Bence libero poszton szinte minden felé irányuló labdát pontosan bejátszott. Ők az idei évben kerültek a gyerekcsapathoz, itt ismerkednek a röplabda szépségeivel. Az előző beszámolómból kiemelem újból, hogy: az első labdamenettől teljes odaadással, megfelelő motiváltsággal játszva, partiképesek vagyunk a többi csapattal, sőt, bármi is lehet!!!!

A csapat tagjai:
Bellai Zoltán
Cséplő Dominik
Eördögh Bálint
Fenyvesi Barnabás
Károly Gergő
Körmendi Olivér
Nagy Dávid
Sümegi Kristóf
Szemesi Bence
Zarka Márton

Sántosiné Oláh Edit
Gyermek csapat edző

2018.02.05.