Fiú OGYB: hibátlan kaposvári rajt

Két magabiztos győzelemmel kezdte meg szereplését a Kaposvári Röplabda Akadémia fiúcsapata az Országos Gyermek Bajnokságon. Sántosiné Oláh Edit tanítványai hazai pályán, a Kodály iskola tornatermében, előbb a pécsieket, majd a dunaújvárosiakat verték meg 3:0 arányban.

15 csapat részvételével indult a fiúk mezőnyében a 2016-2017 évi Országos Gyermek Bajnokság. 3 db 4 csapatos és 1db 3 csapatos csoportot alakítottak ki. A RÖAK fiai a Pécs és a Dunaújváros fiataljaival kerültek össze.
Az 1. játéknapon, Kaposváron, a Péccsel kezdtünk majd a Dunaújváros csapatával mérkőztünk. Mind a két csapattal szemben 3:0 arányban nyertünk. Az idei csapat egy teljesen új, hozzáállásban pozitív, tudásra éhes. Öröm velük a munka, de többségében első éves gyermekek, minden új nekik: a nagy pálya, a háló magassága, a rendszer. Munkamoráljukat bizonyítja, hogy a 2 héttel ezelőtti tornához képest is hatalmasat fejlődtek, de még nagyon a kezdeteknél tartunk. Sajnos csak 10-en vagyunk, abból is 1 fő tartós sérülés miatt csak januárban csatlakozik, 1 fő pedig beteg volt a forduló idején. Az edzéseken általában 8-an vagyunk, így kissé nehézkes csapatot építeni. A fordulóban az ellenfelek gyenge ellenállást tanúsítottak, ennek ellenére próbáltuk a gyakorolt dolgokat alkalmazni.
A csapatot a kaposvári McDonald’s Étterem támogatja.

A csapat tagjai:
Andalics Gergő
Embersics Levente
Eördögh Bálint
Fenyő Balázs
Fenyvesi Barnabás
Nagy Dávid
Sümegi Kristóf
Szitás Benjamin

A következő forduló: 2016. november 19-20. Pécs.

Sántosiné Oláh Edit Edző

2016.10.20.