Fiú OGYB: dupla siker Pécsen is

Csakúgy, mint néhány hete a Kodály iskolában, Pécsen is mindkét mérkőzését biztosan nyerte a Kaposvári Röplabda Akadémia a fiú Országos Gyermek bajnokság küzdelmei során. Sántosiné Oláh Edit tanítványai a házigazdák és a dunaújvárosiak ellen is 3-0-ra győztek. 

Az alapszakasz 2. játéknapján, Pécsett ugyanaz az eredmény született, mint az első napon. A Péccsel kezdtünk, majd a Dunaújváros csapatával mérkőztünk, és mind a két csapattal szemben 3:0 arányban nyertünk. Az előzői tornához képest is hatalmasat fejlődtek a játékosok, de még mindig nagyon sok munka áll előttünk. Mindenki a maga posztján mutatott olyat, ami reményt kelt a következő, már nehezebb fordulóra. Gyönyörű ütés, szép feladás, eredményes felugrásos nyitás, bravúros mezőny munka is jellemezte játékunkat. Mind a 9 játékos láthatóan élvezte a kapott lehetőséget, és próbált vele élni.

A csapat tagjai:
– Andalics Gergő
– Embersics Levente
– Eördögh Bálint
– Fenyő Balázs
– Fenyvesi Barnabás
– Nagy Dávid
– Sümegi Kristóf
– Szitás Benjamin
– Zarka Márton

Velünk tartott, még csak nézőként, Rupa András és Márvai Gergő is, akik nemrég csatlakoztak a csapathoz, leigazolásuk folyamatban van.
Ezzel az eredménnyel a középdöntő 2 kiemelt csoportjába kerültünk, melynek a december 4-i hétvégén lesz az 1. fordulója. A többi csapat eredményétől függ, hogy kikkel kerülünk egy csoportba.

Sántosiné Oláh Edit
Edző

2016.11.20.