Évzáró a Röplabda Akadémián

Ünnepélyes évadzárót tartott a Kaposvári Röplabda Akadémia az Arany úti asztalitenisz-csarnokban. Az utánpótlásműhely újabb sikeres éven van túl, az idén pedig már több mint 200 helyi fiatalnak biztosítottak sportolási lehetőséget. A szezon végeztével a szokásokhoz híven az idény legjobbjait is díjazták.

A képgaléria megtekinthető itt:
http://roplabdaakademia.hu/evzaro-a-roplabda-akademian-galeria

Újabb sikeres éven van túl a Kaposvári Röplabda Akadémia. Az utánpótlásműhely játékosai, edzői és vezetői ezúttal is együtt búcsúztatták a szezont, és az évzárón dr. Pintér Rómeó tanácsnok kiemelte: a város a következő idényben is kiemelten támogatja majd az országosan is elismert utánpótlás-nevelő egyesületet.
A Horváth Éva Röplabda Alapítvány „Jó tanuló, jó röplabdás” díjait gyermek korosztályban Sipos Lili, Szerencsés Mimi és Szitás Benjámin, vehette át, míg a serdülők között Varga Edina valamint Szabó Barna kapott kitüntetést. Az ifjúságiaknál az idén a Fino felnőtt csapatában is bemutatkozó Szabó Bence, valamint a Diamant NB I-es együttesében pallérozódó Héri Sára részesült elismerésben.
Az Év utánpótlásedzője díjat idén Varga Péter és Ékes Erika vehette át, Nagy Zoltán nagybajomi nevelőedzőt pedig egy különdíjjal is meglepték több évtizedes, eredményes pályafutása elismeréseként. A Röplabda Akadémia újabb remek évet zárt: 13 csapatban több mint kétszáz helyi fiatal ütötte a labdát; a fiú serdülő korosztály a magyar bajnoki címig, az ifjúsági korosztály pedig az ezüstéremig jutott.

2017.06.11.