Egy szettet engedtek az ifik

Továbbra is veretlenül menetel a Varga Péter vezette Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely-Fino ifi csapata. A kecskeméti elődöntő sajnos nemcsak a győzelmek miatt marad emlékezetes: súlyos térdsérülést szenvedett Illés Marcell, aki számára valószínűleg be is fejeződött az idei szezon.

Kecskeméten folytatódott az országos ifjúsági fiú röplabda-bajnokság a második elődöntővel. A Varga Péter vezette RÖAK-Fino alakulata az első kaposvári tornához hasonlóan a pécsieknek és a miskolciaknak most sem engedett át játszmát, míg a házigazda kecskemétieknél 3–1 arányban bizonyultak jobbnak. Ez volt az első játszma, amit az idei szezonban átengedtek az ellenfelüknek…
A kecskeméti fellépést újabb fogműtétje miatt kihagyta Csordás Barnabás, míg a Pécsi TE-PEAC elleni találkozó első szettjének közepén Illés Marcellnek kiugrott a térdkalácsa. Még a kecskeméti kórházban begipszelték, és sajnos elképzelhető, hogy számára ezzel be is fejeződött a szezon.
Eredmények: RÖAK-Fino–Pécsi TE-PEAC 3–0; RÖAK-Fino–Miskolci EAFC 3–0; RÖAK-Fino–HÉP-Kecskeméti RC 3–1.
A Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely-Fino ifjúsági csapata: Szabó Bence, Szabó Barna Frigyes, Kiss Máté, Horváth Kristóf, Ozsváth András, Vimola Márk, Pusztai Olivér, Tóth Máté, Jámbor Dávid, Illés Marcell, Takács Barnabás, az edzőjük Varga Péter.

2018.03.21.