Dunszt Ferenc U13 fiú OMB

3.forduló Székesfehérvár
Helyszín: Felsővárosi Általános Iskola
Résztvevő csapatok: RÖAK Kaposvár, Sümeg-Dabronc, DSE Röplabda Akadémia, SZESE-Győr, Lőrinc 2000 SE, MÁV Előre Röplabda Akadémia

BESZÁMOLÓ

Dunszt Ferenc U13 fiú OMB
3.forduló
Székesfehérvár

 

Helyszín: Felsővárosi Általános Iskola

Résztvevő csapatok: RÖAK Kaposvár, Sümeg-Dabronc, DSE Röplabda Akadémia, SZESE-Győr, Lőrinc 2000 SE, MÁV Előre Röplabda Akadémia


Csoportmérkőzések:
RÖAK Kaposvár – DSE Röplabda Akadémia 1:2 (-17, -14, 12)
RÖAK Kaposvár– MÁV Előre Röplabda Akadémia 1:2 (-22, 9, -21)

Negyeddöntő:
RÖAK Kaposvár – Lőrinc 2000 SE 0:2 (-19, -18,)
Az 5. helyért:
RÖAK Kaposvár Kék – SZESE-Győr 2:0 (13, 13)

 

Résztvevők:
Dobos Bertalan
Dóra Ábel
Földi Hunor
Horváth Dávid
Horváth Jenő
Marosi Balázs
Patkás Mátyás
Ripli Benedek
Szabó Dániel

 

Értékelés:
A tornára a felkészülésünk a körülményekhez képest jól alakult, bár az egyik „A” soros játékosunk, Szabó Móric betegség miatt több hétre is kidőlt a sorból, de őt úgy gondolom, hogy megfelelően tudtuk pótolni a torna folyamán.
Megérkezésünket követően derült ki, hogy a játékvezető nem engedi játszani Horváth Dávidot, akinek papír alapú sportorvosiját nem találta eléggé hitelesnek, így 8 emberrel játszottuk végig a napot.
Az első mérkőzésen álmosan kezdünk, és mire feleszméltünk, elveszítettük a mérkőzést. Tudtuk előzetesen is, hogy ezt nagyon fontos lett volna megnyerni, mivel így könnyebb ágon tudtunk volna a legjobb 4 közé kerülni. A játékunk a hazai csapat ellen ismét a szebbik arcát mutatta, és kétes játékvezetői döntések vezettek végül a vereségünkhöz.
A keresztjáték során a tapasztalt fiúkból álló Lőrinc 2000 SE ellen jól kezdtünk, de 14:6-os eredmény után beragadtunk. A második szettre ez a rövidzárlat rányomta a bélyegét, így készülhettünk a Győr elleni mérkőzésre, amit magabiztos játékkal tudtunk hozni.
A nap folyamán az eredmény valamelyest csalódást keltő lehet, de a mutatott játék sokkal jobb, mint szeptemberben volt. Külön dicséret illeti Patkás Mátyást, aki egész nap nagyon szépen és okosan játszott, és a kora ellenére (2009-ben született) nem lógott ki a mezőnyből.

Kaposvár, 2019. 12. 02.

 

Demeter András
edző

2020.01.20.