Dunaújváros – Szolnok döntő lesz Kaposváron

Szombaton a kereszt-játékkal és az elődöntőkkel folytatódott a férfi U21 röplabda országos bajnokság hatos döntője a Kaposvár Arénában. A Fino együttese a pénteki csoport győzelem után a döntőbe jutásért lépett pályára a Dunaújváros ellen, és 3:0 arányban alulmaradt. A másik ágon a Szolnok négy szettben verte a Debrecent. 

 

A kaposváriak 21, 11, illetve 18 pontot szereztek a Duna-partiak ellen, ám a végeredményt nagyban befolyásolta, hogy egyik kulcsemberük, Fenyvesi Barnabás az első szettben megsérült, és kénytelen volt kiválni a játékból.

– Gratulálok ellenfelünknek a szép játékhoz és a győzelemhez. Megzavarta a játékunkat a sérülés, és nem hozott javulást a szerkezetváltás sem. Ma alulmaradtunk, de Akárhogy is állunk fel vasánap, a bronzérmet meg kell szereznünk – értékelt a kaposváriak edzője, Kovács Balázs.

A másik ágon a Szolnok négy szettben nyert a Debrecen ellen, így ugyancsak bejutott a döntőbe. Vasárnap az aranyéremért így Dunaújváros – Szolnok rangadót rendeznek, a harmadik helyért pedig – várhatóan 13 órai kezdettel – a Fino Kaposvár és a Debrecen csap össze.

 

 

 

2021.05.29.