Demeter György a Prima somogyi díj jelöltjei között!

Idén immár kilencedszer adják át a Prima somogyi díjakat. Tíz személy neve szerepel a listán, jövő hétig lehet voksolni a jelöltekre.

A Fino Kaposvár SE sikerkovácsa, Demeter György neve is szerepel a megyei Prima-jelöltek listáján. A közönség október 14-én délig szavazhat  a vosz.somogy@t-online.hu e-mail címen, illetve személyesen vagy levélben a VOSZ-központ címén (7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 50.)
Lényeges tudnivaló: egy címről egy szavazatot fogadnak el. Az a jelölt kapja a 250 ezer forintos közönségdíjat, akire a legtöbben szavaznak. A zsűri így kilenc jelölt választja ki a három Prima-díjast, ők személyenként nettó egymillió forintot kapnak. Az ünnepélyes díjátadó gálaestnek jövő csütörtökön este a Csiky Gergely Színház ad otthont.

Demeter György röplabdaedző. A kecskeméti kertészeti főiskolán és budapesti testnevelési egyetemen tanult. Kiemelkedő eredményei játékosként: Európa-bajnokság 8. hely, magyar bajnok, kétszeres török kupa második. Egyesületi vezetőedző Kaposváron, korábban Törökországban és Kazinbarcikán  is dolgozott. Legjobb eredményei edzőként: tizenegyszeres magyar bajnok, illetve többszörös Magyar Kupa-győztes, Balkán, továbbá Török-kupa győztes. Tizenkétszer választották az év edzőjének.

Tisztelt röplabdabarátok! Aki egyetért a jelöléssel, támogassa szavazatával Demeter mestert. Köszönjük!

2015.10.10.