Buzek László U17 férfi OSB: döntőben a RÖAK!

Az elődöntő 2. fordulójában Szolnokon lépett pályára a Kaposvári Röplabda Akadémia fiú U17-es együttese. A tét a döntőbe kerülés volt. Sántosiné Oláh Edit tanítványai hazai pályán,  2. helyezettként fordultak, az itt elért eredményt ismételve, céljuk megvalósulhatott. Végül így is történt. 

A csapat nagyon készült az ismétlésre. A beosztás szerint, a csapatokat ismerve, az első két meccs eredménye alapján, matematikailag már a döntőbe juthattunk. A Szolnok 3:0-ra verte a Dágot, következett a mi mérkőzésünk. A korai kelés, 4 óra utazás rányomta a bélyegét a meccsre. Az első két szettet, nehezen, de hoztuk, míg a 3. nagyon szorosan, de ellenfél győzelemmel zárult. Következett a 4. szett, ahol sajnos a Győr vezetett, de a fiúk mindent egy lapra feltéve, küzdöttek és a végjátékban 26:24-re nyertek, így a papírforma mérkőzések esetén, már a döntőben érezhettük magunkat. A Szolnok ellen sajnos kikaptunk, de a Dág csapatát 3:0-ra vertük. Ezzel bejutottunk a május végén, Nyíregyházán rendezendő Döntőbe.
A csapat nagy része első éves serdülő, illetve hárman gyermek korosztályúak, 2 játékosunk sérült, többen egyéb elfoglaltság miatt nem tudták vállalni a játékot. Posztokat kellett váltanunk, egyes játékosok teljesen új helyzetben próbálhatták ki magukat kényszerből, de bizonyítottak.11-en utaztunk, mindenképpen dicséretre méltó a teljesítménye minden játékosnak. Gratulálok a csapatnak, szép munka volt. A jövőre nézve is reménykeltő teljesítmény. Gőzerővel készülünk a Döntőre, ahol nagyon erős mezőny vár bennünket.

A csapat tagjai:
Andalics Gergő
Borbényi Dániel
Eördögh Bálint
Embersics Levente
Fenyő Balázs
Fenyvesi Barnabás
Garami Péter
Nagy Dávid
Szabó Ármin
Szitás Benjamin
Zarka Márton

 

Sántosiné Oláh Edit
edző

2019.04.02.