Bögöly Gábor Prágában

Míg a legjobb honi strandröplabdázók Nyíregyházán mérik össze tudásukat a hétvégén, addig utánpótlás válogatottunk Prágában szerepel egy MEVZA-tornán. Buday Balázs és Rácz László vezetésével tizennégy versenyzőnk indul majd a cseh fővárosban, és ott lesz a mezőnyben a kapsovári Bögöly Gábor is. 

Két korosztályban – U18, U20 – összesen négy férfi és három női párosunk lép homokra péntektől vasárnapig. A fiúknál a 18 évesek között indul majd a kispesti ob-fordulón nagy meglepetésre főtáblára jutó Oláh Botond és Benkő Balázs, illetve Hajós Artúr és Lukács Zalán. Az eggyel idősebb korosztályban a bajnoki címvédő Bögöly Gábor (Fino-RÖAK) és Gönczi Imre duó, valamint a múlt hétvégi, jászberényi A-kategóriás tornát megnyerő Bán Viktor és Rozgonyi Bálint kettős képviseli a színeinket.

A lányoknál a fiatalabbak között Hajós Alíz és Orbán Orsolya, valamint a Kemenczei-testvérek, Fanni és Flóra játszik majd, míg az idősebbeknél a bajnoki címvédő Villám Lilla és Juraszik Patrícia. Utóbbival kapcsolatban érdemes megjegyezni azt az örömteli tényt, hogy az OIB-n elszenvedett könyöktörése után a múlt hétvégén már pályára tudott lépni párjával, sőt meg is nyerték a Sunrise Beachen megrendezett B-kategóriás viadalt.

(forrás: hunvolley.hu)

2016.07.01.