Beszámoló a szuperminik OMK-szerepléséről

A csoportmérkőzéseket a Lőrincz csapatával kezdte a Kaposvár 2-es csapatom. Sima 2:0-ás győzelmet arattunk. 1 nyitást döntöttünk kicsit pontatlanok voltunk! A második csoportmeccsen a Dunaferr gárdája ellen játszottuk. Itt is elég sima arányú győzelmet tudhattunk magunkénak. Más korcsoportú csapat volt.

A 16-ba kerülésért az UTE 4-es csapatával mérkőztünk meg, ahol szintén 2:0 aranyban győzedelmeskedtünk. A következő meccset az UTE 3-as csapatával játszottuk, és szintén nagyon pontos, jó játékkal, esélyt sem adva jutottunk a legjobb 8 csapat közé.
Sajnos a 4-be jutásért kiirt meccset is az első napon kellett lejátszanunk. Az első szettet meg is nyertük a Bonyháddal szemben, viszont elfáradtak lányaim, így sajnos 2:1 arányú vereséget szenvedtünk. Nem tudtak koncentrálni.
Vasárnap először a Herkules csapatával játszottunk, akik ellen 2:0-ra nyertünk, így az előkelő 5. helyért játszhattunk a Szolnok fiúkból álló csapatával, akiket szintén 2:0 arányban győztünk le, és szereztük meg az 5. helyet.
Összességében 7 meccsből 6 meccset 2:0 arányban nyertünk, és csak egy meccsen kaptunk ki, akkor is 2:1 aranyban. Véleményem szerint ez egy nagyon jó eredmény. 45 csapatból 5. helyezés, és csak egy vereség. Idén jobb eredményt értünk el, mint tavaly, büszke vagyok a lányaimra, és a szülőknek is ez volt a véleménye!

Második csapatom (Kaposvár 3) a csoportmeccseken először a KRA 2-vel, majd a Nyíregyházával játszott. Mindkét meccsen 2:0-ás vereséget szenvedtek, így a 32-től a 45. helyezésekért játszottak tovább. Ezután egy meccset nyertek, egyet elvesztettek, és a 34. helyen végeztek.

Kaposvár 2: Péterfai Jázmin, Tóth Sára, Imreh Dorka, Horvát Gréta, Fodor Zoé Mira, Őszi Janka
Kaposvár 3: Őszi Nóra, Pilbauer Blanka, Kelemen Leila, Niklai Jázmin, Honfi Kata, Kozma Boglárka

Pintér Zsanett edző

 

2016.05.11.