Akadémia-bronz Ajkáról

Két csapattal vett részt a Kaposvári Röplabda Akadémia leány szakosztálya a Veres Pálné felkészülési tornán. Az ajkai viadalról egy harmadik és egy nyolcadik helyezéssel térhettek haza Jezeri Tibor tanízványai.

Az Ajkán megrendezett Veres Pálné felkészülési tornán két csapattal vettünk részt. A 12 csapatos tornán 4 három csapatos csoportba osztották be a jelentkezőket. Az A csapat Ajka II és Öskü csapatát is 2:0 arányba verte meg. A B csapat Szombathelytől 2:0-ra kikapott, majd Ajka III csapatát 2:1 arányba győzte le. Az A csapat ezután az 1-4. helyig folytatta, a Sümegtől 2:0-ra, a Szombathelytől 2:1-re kapott ki, Ajka I-et pedig 2:0-ra verte meg. A körbeverések után az A csapat a 3. helyen végzett.

A B csapat 5-8. helyig folytatta, és három vereséget szenvedett a Nagybajom, az Öskü és a Közgáz csapataitól. Tekintettel arra, hogy mindegyik csapat öt mérkőzést játszhatott, és az A csapat dobogós helyen végzett, mindenképpen hasznos volt a torna.

 

A kaposvári csapat tagjai. A csapat: Duduka Cintia, Kalóz Nikolett, Szamosi Dzsenifer, Ratasics Réka, Zalavári Hanna, Nádasi Zsanett, Nagy Szabina, Fehér Katalin. B csapat:
Biczó Petra, Fábián Júlia, Bogdán Kinga, Garami Hanna, Csatos Eszter, Váldi Dominika, Vidák Mira, Fülöp Zsófia, Horváth Kitti. Edző :Jezeri Tibor

2012.12.09.