A végső győztest is legyőzték a RÖAK mini-lányai Kalocsán

Két csapattal szerepelt a Kaposvári Röplabda Akadémia a kalocsai Kaloplasztik Kupa leány mini tornán. Fiataljaink mozgalmas napot tudhattak magukénak, és az első számú együttes ötödik, a második pedig a12. helyen fejezte be a küzdelmeket. A mini korosztály edzőjét, Szombathelyi kittit kérdeztük.

„Az A csapatban Pavlovics Zsófia,Balog Boglárka, Zsom Virág és Bradánovics Réka kapott helyet. A lányok nagyon szépen játszottak egész nap, amit kértem tőlük, megcsinálták, fegyelmezettes és lelkesen játszottak. Ami a legfontosabb volt számomra, hogy élvezzék azt, amit csinálnak! Sajnos, éppen a négy közé kerülésért játszott mérkőzésünkön volt a napi holtpontunk, de nem bánkódunk, az országos kupáig legalább tudjuk, hogy van még mit fejlődnünk. Külön kiemelném, hogy az együttes a csoportmeccseknél megverte azt a szegedi csapatot, amely végül megnyerte a tornát.

A B csapatban Kelemen Brigitta, Németh Bonita, Pavlovics Timi és Szecskő Anna szerepelt. Ők a 12. helyen zárták a napot! Velük csapat- és edzőtársam, Jenei Andrea volt, mert sajnos úgy oldották meg a lebonyolítást, hogy egyszerre lépett pályára a két kaposvári csapat. A lányok a vártnál szerintem jobban szerepeltek, úgyhogy rájuk még inkább büszke vagyok! Ami nagyon pozitív volt, hogy egymásért végig küzdöttek a csajok, egész nap együtt mozogtunk, szóval jó kis csapatépítő tréningnek is elment az a nap!” – foglalta össze a nap eseményeit Szombathelyi Kitti edző.

 

KALOplasztik Kupa 2014 – eredményközlő

2014.12.02.