A RÖAK Kupáért küzdöttek a Virágfürdőben

Féltávjához érkezett a az 1.MCM – Diamant Somogy Megyei Strandröplabda Bajnokság. Az öt fordulós körverseny harmadik tornáját Kaposváron, a Virágfürdőben rendezték meg. A strand két homokos pályáján délelőtt a férfi és női, délután pedig a vegyes párosok szálltak harcba az elsőségért.

Egy marcali és egy balatonlellei torna után Kaposvárra is megérkezett a Somogy Megyei Strandröplabda Bajnokság. A harmadik fordulót, amely egyben az 5. RÖAK kupa volt, a Virágfürdő két homokos pályáján rendezték meg. Az egész napos tornán délelőtt a férfi, illetve női párosok küzdöttek, délután pedig a vegyes párosok szálltak harcba az elsőségért. Természetesen hazai röplabdázók is feltűntek szép számmal a kaposvári versenyen. A RÖAK utánpótlás csapataiból fiúk és lányok egyaránt pályára léptek.
A hölgyeknél a Rák Rebeka – Orczi Mariann páros végzett az első helyen. Rák Rebeka testvérével, Vincével a vegyes párosok közt is első helyig jutott, a férfiaknál pedig a Dombói János – Fodor Dániel kettős lett aranyérmes. A Somogy Megyei Strandröplabda Bajnokság következő fordulóját augusztus 5-én, szombaton a balatonlellei Napfénystrandon rendezik meg.

2017.08.03.