A kaposvári szuperminik győztek Tatán

Újabb tornagyőzelmet könyvelhetett el a Kaposvári Röplabda Akadémia leány szupermini korosztálya. Duduka Ingrid fiatal tanítványai tatán léptek pályára, és hét csapat közül bizonyultak a legjobbnak.

A szupermini kategóriában 14 csapat nevezett a versenyre, és két hetes csoportban kezdődtek meg a küzdelmek. A hét csapat egy négyesbe és egy hármasba volt osztva, ezeken belül körmérkőzéseket játszottak, utána pedig a keresztjáték következett. A csapatok egy-egy szetteket játszottak, amelyek 21 pontig tartottak.
A korai kelés miatta lányok még kicsit álmosan játszottak az első meccsen, az ellenfél már 18:13-ra vezetett, de a végén mi örülhettünk, mert a lányok nagyon ügyesen megfordították az állást. Ezután egy könnyebb mérkőzés következett, majd az utána lévő meccsen a Dág csapata ellen szoros csatában kikaptunk. A körmérkőzések végén ugyanannyi győztes játszmánk volt min a Dágnak. De a nyert és a vesztett pontok alapján mi lettünk a csoportelsők. Az elődöntőben és a döntőben is nyerni tudtak a lányok. Nagyon lelkesen és ügyesen játszottak, élvezték a játékot.

Vollé! 2020-Röpsuli, Tata
Körmérkőzés:
RÖAK-Romhányi „A” 22:20
István „B”-RÖAK 6:21
RÖAK-Dág „A” 20:22
Keresztjáték:
RÖAK-Dózsa 21:5
Az 1. helyért:
RÖAK-Feszty „B” 21:13

A kaposvári csapat tagjai: Inkei Fanni, Lőrincz Gabriella, Rőhrig Laura, Vida Eszter Dorka. Edző: Duduka Ingrid.

Végeredmény:
1. RÖAK Kaposvár
2. Feszty „B”
3. Romhányi „A”
4. Dózsa
5. Dág „A”
6. István „B”
7. Szent Márton „A”

2017.04.19.